Echipamente complete de control pentru umiditate si temperatura Emicon

Echipamente complete de control pentru umiditate si temperatura Emicon

Exista echipamente care pot asigura controlul complet al umiditatii aerului si al temperaturii din incaperile care gazduiesc produse sensibile, precum muzee, camere de servere, depozite de produse medicale si farmaceutice sau laboratoare. Aceste unitati all inclusive se numesc Echipamente de aer conditionat de precizie sau Close Control Units si incorporeaza functii de dezumidificare, umidificare, racire si incalzire a aerului.

Toate aceste elemente sincronizate perfect mentin aerul in parametrii ideali si nu permit fluctuatii, intocmai pentru a impiedica alterarea sau defectarea produselor depozitate.
Cu o experienta de aproape 40 de ani, compania italiana Emicon produce echipamente complete de control intr-o gama suficient de larga incat sa acopere nevoile individuale ale fiecarui tip de incapere cu cerinte sensibile si ridicate.

Echipamente complete de control pentru umiditate si temperatura Emicon
Echipamente complete de control pentru umiditate si temperatura Emicon DXA

Avantajele unitatilor Close Control Emicon

Echipamentele Emicon sunt constructii robuste, din carcase metalice, rezistente, care pot fi amplasate in exteriorul sau interiorul incaperii. Design-ul acestora este unul urban, futurist, care se integreaza perfect intr-un depozit modern. Desi echipamentele sunt unitati profesionale, de mari dimensiuni, nivelul de zgomot este unul foarte scazut in comparatie cu celelalte echipamente de pe piata.

Datorita numeroaselor alarme integrate si a accesoriilor componente, precum telecomanda, Close Control Units de la Emicon asigura un control precis, cu monitorizare automata 24 din 24 de ore. De asemenea, panourile de control cu touch screen permit ca acestea sa fie usor de folosit. 

Echipamente cu eficienta energetica

Fiecare echipament Emicon este dotat cu aparatura necesara in functie de solicitarile spatiului, echipamentele fiind modulare si permitand alaturarea optionala, de umidificatoare, sisteme de incalzire, ventilatoare si nu numai.

Sistemele Emicon au fost gandite astfel incat sa aiba o eficienta si productivitate maxima, cu un consum cat mai mic de resurse. Acest avantaj se datoreaza pozitionarii componentelor una in raport cu cealalta, dar si calitatii materialelor din care sunt realizate.

De asemenea, echipamentele sunt prevazute cu accesorii optionale, precum husele speciale care ajuta la eliberarea treptata a prafului in urma utilizarii si reducerea poluarii. 
  
Pentru mai multe informatii despre echipamentele Emicon, precum si pentru recomandari personalizate, dedicate spatiului dvs., nu ezitati sa contactati echipa de ingineri Soldec, specialisti in solutii de tratare a aerului.  ​

Produse mentionate in articol
Echipamente tip Close Control - Hidros Italia
 
Echipamente tip Close Control Emicon - Hidros Italia

Echipamentele tip Close Control sunt echipamente de climatizare special concepute pentru controlul temperaturii si umiditatatii aerului. Destinate pentru camere de servere, data center, centrale telefonice digitale, camere switch, camere cu statii meteo, arhive medicale, muzee si alte aplicatii unde este nevoie de un control precis de temperatura si umiditate. Unitatile pot fi configurate pentru a realiza: doar racire, racire si umidificare, racire si dezumidificare, racire, umidficare si dezumidificare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...