Viitorul incepe astazi cu banca mmcité eBlocq

Viitorul incepe astazi cu banca mmcité eBlocq

Veni, Vidi, Vici pentru banca eBlocq. In cadrul proiectelor arhitectilor din intreaga lume este tot mai populara, iar noi suntem bucurosi ca are succes si in domeniul evaluarilor de specialitate. Primul dintre acestea este Green Product Award, Premiul international pentru produsul ecologic al anului 2021. Tema acestui an a fost viitorul oraselor, pe care il vedem tocmai in banca multifunctionala, eBlocq, de la designerul David Karásek. Incarcarea, amplasarea si sezuturile traditionale, trei beneficii de baza ale celor sase cutii care se incuie, integrate intr-o banca pentru parc. Nu este un dulap cu aspect neadecvat, ci un element de sezut cu functie extinsa. eBlocq intruchipeaza elementul conceptual pentru smart cities datorita aspectului sau zvelt si design-ului sau inteligent.

Viitorul incepe astazi cu banca mmcité eBlocq
Viitorul incepe astazi cu banca mmcité eBlocq

In oras, din cand in cand, fiecare dintre noi are nevoie sa-si incarce telefonul, laptopul sau e‑bike-ul, avand nevoie si de pastrarea rucsacului sau a pantofilor atunci cand mergeti, de exemplu, sa patinati. Tocmai in scoli, incintele de sport sau de hotel, eventual in restaurantele din apropierea pistelor pentru biciclete, eBlocq poate deveni parte componenta a infrastructurii care sprijina miscarea sanatoasa si e‑mobilitatea. Si intotdeauna si in orice loc, va servi ca o banca confortabila si estetica.

Punctul nostru de vedere asupra vietii moderne in spatiul public este impartasit si de catre membrii juriului competitiei German Design Award. A zecea aniversare a editiei premiului, se bazeaza pe intrebarea „Cum gandesc designerii“ iar noi apreciem distinctia pe care am primit-o.​

Produse mentionate in articol
Banci mmcité pentru parcuri Blocq
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Banci eBlocq pentru parcuri de la mmcité
Banci eBlocq pentru parcuri de la mmcité
Dispune de cutii pentru depozitare, USB si poate fi dotata cu incarcator pentru bicicletele electrice
Banci eBlocq pentru parcuri de la mmcité
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...