Termostatul cu cadran inteligent castiga Archiproducts Design Awards 2021

Termostatul cu cadran inteligent castiga Archiproducts Design Awards 2021

Vimar a castigat datorita formei termostatului cu cadran inteligent

Incheiem anul intr-o nota pozitiva.
Continua seria de premii castigate de Vimar pentru designul impresionant al produselor sale. In urma premiului Red Dot, a premiului Iconic si a includerii in ADI Design Index, Vimar a castigat, de fapt, si Archiproducts Design Awards 2021 datorita formei termostatului cu cadran inteligent.

In fiecare an, Archiproducts Design Awards reuneste cele mai bune minti creative din lumea arhitecturii si designului pentru a recunoaste designul de inalta calitate, inovatia si echilibrul perfect intre functionalitate, tehnologie si aspect atractiv.

Un juriu de elita a ales termostatul cu cadran drept castigator al ADA 2021 pentru stilul sau impecabil, functionalitatea completa si impecabila.

Castigarea acestui premiu confirma modul in care Vimar, ca un autentic ambasador al excelentei Made in Italy, isi concentreaza atentia asupra designului si calitatii ofertei sale de produse.

Produse mentionate in articol
Termostat de automatizare a locuintei Vimar Eikon Tactil
 
Termostat de automatizare a locuintei Vimar Eikon Tactil

Termostatul de automatizare a locuintelor Eikon Tactil este un dispozitiv inteligent, usor de instalat, echipat cu tehnologie tactila, o functie de gest 3D, care permite activarea fara a fi nevoie atingerea dispozitivul si un senzor de proximitate: atunci cand utilizatorul se apropie de afisajul acestuia, se aprinde, aratand temperatura camerei si panoul sau de control intuitiv. Eikon Tactil are o suprafata transparenta din sticla, cu finisaje pretioase de cristal si este disponibil in doua variante, alb diamant si negru, cu iluminare LED RGB. Perfect acasa, cat si intr-un hotel, datorita functiilor care permit gestionarea diferitelor medii intr-un mod personalizat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul termostat de automatizare a locuin?ei Vimar Eikon Tactil
Noul termostat de automatizare a locuintei Vimar Eikon Tactil
Vimar si-a luat angajamentul de a dezvolta solutii inteligente si eficiente de gestionare a resurselor energetice, pentru a imbunatati calitatea vietii si a proteja mediul. In iulie, compania a lansat un termostat tactil inovator, care poate fi perfect integrat in celelalte sisteme de automatizare a locuintei Vimar Smart Home & Building si este disponibil cu tehnologia By-me Plus si KNX.
Noul termostat de automatizare a locuintei Vimar Eikon Tactil
Vimar primeste prestigiosul Red Dot Award 2021
Vimar primeste prestigiosul Red Dot Award 2021
Noul termostat tactil Eikon Tactil a fost premiat
Vimar primeste prestigiosul Red Dot Award 2021
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...