Premiul Red Dot Design 2022: castigator Hilti

Premiul Red Dot Design 2022: castigator Hilti

Juriul iF si Red Dot a premiat patru produse Hilti noi

Red Dot Design Award este cea mai prestigioasa recunoastere din categoria de produse si design, asa ca putem fi pe drept mandri ca am fost premiati din nou! Numarul participantilor creste treptat de la an la an. In 2014, un total de participanti din peste saptezeci de tari au sosit si nu mai putin de 16.500 au intrat. Chiar si cele mai mari companii au concurat pentru premii - precum Apple sau BMW.

Intrarile sunt evaluate in primul rand pe baza designului, ergonomiei, gradului de inovatie si calitatii si functionalitatii produsului. In acest an, juriul iF si Red Dot a premiat patru produse Hilti noi. Nu mai putin de doua dintre ele au castigat la categoria „Cel mai bun dintre cei mai buni” Red Dot.

Ultima generatie de TE 3000-AVR nu este o coincidenta, deoarece reprezinta o descoperire tehnica si ergonomica: nivelul sau de performanta a crescut cu 40 la suta fata de predecesorul sau, greutatea sa a scazut cu 3 kg si legat de vibratii, nivelul acestora scazand cu inca 10 la suta. Ca rezultat, unealta are un raport de putere ce atinge un nivel de performanta de 45 kg pe dalta, dar este cu aproximativ o treime mai usoara si fara CO₂. Manerele detasate combinate cu amortizarea vibratiilor din carcasa ofera o manevrare confortabila si o protectie mai buna a sanatatii!

Al doilea castigator la categoria Red Dot este pistolul directional complet automat DX 6. Noul sistem de control reprezinta un avans semnificativ in productivitate si manevrabilitate. Reglarea precisa a puterii permite o gama mult mai larga de aplicatii utilizand o clasa de cartus de ardere, precum si fixari mai uniforme si mai precise pe suprafete din beton, gresie, zidarie sau otel. Pachetul este completat de o retea integrata de date pentru scule, instructiuni de operare si servicii.

Dispozitivul de taiat cu fir diamantat DSF 1510-CA si polizorul unghiular pe acumulator AG 4S-A22 au primit, de asemenea, sigiliile de calitate iF si Red Dot. Masina de taiat cu fir diamantat este utilizata in principal pentru modificari structurale majore. Pentru astfel de aplicatii, securitatea si usurinta in utilizare sunt primordiale. Hilti satisface aceasta nevoie cu o unitate de antrenare all-in-one, care include controlul automat pentru tensionarea si taierea cablului, precum si o telecomanda fara fir. Polizorul unghiular pe acumulator AG 4S-A22 s-a concentrat, de asemenea, pe lucrul in siguranta. Aceste unelte ar trebui sa ramana usor de utilizat si confortabile, chiar daca sunt folosite o perioada lunga de timp intr-o varietate mare de aplicatii. Ergonomia iese in evidenta prin manerul imbunatatit fara margini ascutite si aranjare echilibrata a pieselor mecanice. In plus, sistemul de control activ al cuplului (ATC) de la Hilti previne rotirea necontrolata a corpului sculei in cazul in care discul se blocheaza.

Produse mentionate in articol
Ciocan pneumatic electric Hilti TE 3000-AVR pentru sarcini mari
 
Ciocan pneumatic electric Hilti TE 3000-AVR pentru sarcini mari

Ciocan demolator extrem de puternic, pentru sarcinile dificile de demolare in beton, taiere in asfalt, excavare si ghidare a tijelor de impamantare. Putere de demolare comparabila cu cea a ciocanelor demolatoare cu aer comprimat de 45 kg. Manevrare imbunatatita – greutatea redusa cu 10% si noul maner superior faciliteaza controlul si transportul ciocanului pneumatic. Sistem activ de reducere a vibratiilor (AVR) – ciocan pneumatic cu functie de atenuare a vibratiilor, cu doua manere decuplate. Motor fara perii, ce nu necesita intretinere, si sistem de lubrifiere cu trei camere pentru mai putine intreruperi si o durata de viata mai mare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Kit pistol cu capse Hilti DX 6
 
Kit pistol cu capse Hilti DX 6

Unealta de fixare cu capse, complet automata – kit pentru pereti si cofraje. Noul DX 6 este cel mai simplu si mai versatil pistol cu capse din gama Hilti. Datorita noilor capse „titan”, reglarea puterii devine si mai usoara: o capsa si 8 trepte pentru a acoperi toate aplicatiile tale. Pistolul este disponibil in diferite versiuni, in functie de aplicatia dorita: DX 6 F8 pentru fixarea cuielor si bolturilor individuale; DX 6 MX pentru fixarea cuielor pe banda; DX 6 IE pentru elemente de fixare a materialelor termoizolante; DX 6 GR pentru fixarea gratarelor. Este disponibila si o versiune „Kit”, care contine, intr-o singura cutie, toate accesoriile interschimbabile (ghidaj de cuie si pistoane) pentru cuie pe banda (MX), cuie individuale si bolturi filetate (F8) si elemente de fixare a sistemelor termoizolante (X-IE).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul ciocan pneumatic electric Hilti TE 3000-AVR pentru sarcini mari
Noul ciocan pneumatic electric Hilti TE 3000-AVR pentru sarcini mari
Cea mai mare performanta in demolare dintre toate demolatoarele Hilti
Noul ciocan pneumatic electric Hilti TE 3000-AVR pentru sarcini mari
Categorii
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...