LIXIL Water Technology Group: Unul dintre noii lideri de piata la nivel mondial

• LIXIL Corporation, cu sediul in Japonia, va deschide o noua unitate comerciala la nivel mondial pentru mediul de afaceri din domeniul obiectelor sanitare, unitate ce va fi condusa de catre David J. Haines in calitate de CEO
  • vanzari de circa 6 miliarde de dolari, castiguri de circa 10% profit operational si aproximativ 30.000 de angajati in intreaga lume
  • Grohe, American Standard Brands, JOYOU si LIXIL/INAX raman marci internationale independente in cadrul LIXIL Water Technology Group
LIXIL Corporation cu sediul la Tokyo a anuntat un nou model de operare la nivel mondial, cu patru centre tehnologice de afaceri in vederea continuarii extinderii la nivel global a activitatii sale. Schimbarea cea mai importanta adusa de acest nou model va fi crearea lui LIXIL Water Technology Group, care va ingloba vanzarea produselor sanitare ale Grupul LIXIL pe plan mondial, inclusiv cele ale Grupului Grohe si American Standard Brands si care va avea loc incepand cu aprilie 2015, in functie de obtinerea aprobarilor standard si procedurilor interne ale corporatiei. Aceasta schimbare va crea unul dintre liderii de piata la nivel mondial si cea mai mare platforma de pe piata internationala a obiectelor sanitare, cu vanzari de circa 6 miliarde de dolari si castiguri de circa 10% profit operational, aproximativ 30.000 de angajati, birouri de vanzari pe 150 de piete si in jur de 50 de unitati de productie la nivel global.

David J. Haines, Presedinte si CEO al Grupului Ghohe va prelua functia de CEO al LIXIL Water Technology Group, in plus fata de responsabilitatile pe care le are in prezent. El va fi sustinut de catre o echipa temporara de management, cu experienta internationala.

Marcile Grohe, American Standard, JOYOU si LIXIL/INAX vor ramane independente in cadrul LIXIL Water Technology Group, iar echipele lor de management vor continua administrarea afacerilor si organizatiilor lor. Totodata, LIXIL Water Technology Group va stabili cele patru teritorii pentru vanzari din Japonia, EMEA, America si Asia, fiecare cu responsabilitatea initiala pentru diferitele marci. Urmatoarele investitii vor fi anuntate la momentul oportun.

Conform Yoshiaki Fujimori, Presedinte si CEO al Grupului LIXIL, "Aceasta decizie consolideaza afacerea noastra la nivel mondial in domeniul obiectelor sanitare si unifica marcile noastre de varf din toate regiunile importante ale lumii intr-o unitate globala puternica si extrem de eficienta, in mod special in comercializare, productie, precum si in cercetare si dezvoltare. Suntem mandri ca am creat un nou lider de piata mondial, sub indrumarea lui David J. Haines."

"LIXIL Water Technology Group va fi jucatorul cheie al inovatiei in domeniul industriei sanitare cu marci puternice si o pozitionare excelenta pe o piata globala intr-o rapida schimbare", a declarat David J. Haines. "Portofoliul nostru unic de produse ne permite sa oferim solutii complete pentru baie. Cu ajutorul echipei noastre de management, cu experienta la nivel international, vom avea o crestere sustinuta a profitului si vom continua procesul de consolidare ca lideri de piata in industria sanitara."

LIXIL Water Technology Group este unul dintre cei mai importanti piloni ai noii structuri LIXIL, care recunoaste importanta unui leadership in inovare si tehnologie pentru a oferi o crestere constanta si avantajoasa.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Grohe, faceti clic pe logo-ul firmei prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Grohe AG Reprezentanta, folosind butonul corespunzator.