Milestone numeste Bosch partenerul anului 2016 din America

La simpozionul Milestone Integration Platform desfasurat in San Antonio, Texas, SUA

Milestone numeste Bosch partenerul anului 2016 din America
Milestone numeste Bosch partenerul anului 2016 din America

La simpozionul Milestone Integration Platform (MIPS) desfasurat in San Antonio, Texas, SUA, Milestone Systems a numit Bosch "Partenerul anului 2016 din America". Parteneriatul de lunga durata dintre cele doua companii a rezultat intr-o integrare si un suport armonios pentru functionalitati avansate ale dispozitivelor video IP ale Bosch in cadrul VMS-ului XProtect si al retelei de NVR-uri Milestone Husky. Iar parteneriatul continua sa creasca, pe masura ce Milestone ofera cea mai larga gama de integrare cu produsele Bosch de pe piata de securitate, scrie sourcesecurity.com.

"Bosch este un partener exemplar al Milestone in cadrul comunitatii platformei deschise pentru camere, aratand un efort concentrat de a creste numarul de integrari cu VMS-ul Milestone, cu analiza video de la Bosch, control acces, detectarea intruziunilor si sisteme de administrare ale cladirilor - si in curand cautare judiciara", a declarat Tim Palmquist, vicepresedinte al Milestone Systems in America.
Palmquist lauda felul in care Bosch a lucrat pentru extinderea vanzarilor si informarea publicului despre solutiile care opereaza cu platforma Milestone.

"Forta parteneriatului cu Milestone asigura o dezvoltare continua pentru a aduce capacitati de integrare suplimentare pentru clientii nostrii comuni", a declarat Brad Eck, Manager pentru integrare - America de Nord, Bosch Security Systems, scrie securityinfowatch.com.
"Deoarece echipele noastre executive, de inginerie, de vanzari si marketing continua sa colaboreze, oferim avantaje chiar mai mari partenerilor nostrii. Aceasta include deschiderea de noi oprtunitati de vanzare pentru clientii nostrii prin asigurarea suportului de integrare pentru mai multe functii si mai multe produse care ofera beneficii imbunatatite pentru utilizatorii finali", a mai declarat el.

Produse mentionate in articol
APE/CCTV software pentru controlul accesului Camere de supraveghere Bosch tip box Centrale adresabile Bosch Sistem de alarma antiefractie Bosch AMAX
 
Departament Sisteme de Securitate si Siguranta - Bosch
40 produse

Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovative si de inalta calitate pentru securitate, siguranta si comunicare, caracterizat prin inovatie si prezenta globala. Portofoliul de produse cuprinde:Sisteme de televiziune cu circuit inchis (CCTV), inclusiv solutii IP de ultima generatie; Sisteme de control al accesului; Sisteme de detectie efractie; Sisteme de detectie si semnalizare incendiu; Sisteme de management integrat al securitatii; Sisteme de adresare publica si evacuare vocala; Sisteme de conferinta; Sisteme pentru securitate personala si paging; Sisteme de alarma sociala pentru varstnici si persoane cu dizabilitati.

40 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Camere de supraveghere Bosch tip box Camere de supraveghere Bosch tip Dome Camere de supraveghere analogice Bosch pentru aplicatii speciale Camere de supraveghere Bosch IP HD PTZ
 
Sisteme de supraveghere video Bosch
7 produse

Sistemele de supraveghere video Bosch cuprind camere IP, camere analogice, encodere si decodere, inregistratoare video, software video, iluminatoare, monitoare, matrici video si tastaturi comanda si accesoriile aferente sistemelor.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Centrale adresabile Bosch Centrale conventionale Bosch Detectori de incendiu adresabili Bosch Detectori de incendiu conventionali Bosch
 
Sisteme de detectie si semnalizare incendiu Bosch
12 produse

Sistemele de alarma in caz de incendiu de la Bosch Security asigura certitudinea unei bune investitii. Investitie este sigura, minima initial si care poate fi extinsa ulterior oferind calitate ridicata, la standarde de calitate Bosch.

12 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
APE/CCTV software pentru controlul accesului Controller modular de access AMC2 Centrale de control al accesului Bosch seria B si G
 
Sisteme de control al accesului Bosch
3 produse

Software pentru controlul accesului, controllere, extensii si centrale de control al accesului Bosch.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem digital de adresare publica si alarma vocala Bosch Praesideo Sistem digital de adresare publica si alarma vocala Bosch Paviro Sistem analogic de adresare publica si alarma vocala Plena VAS Sistem digital de adresare publica Plena MATRIX
 
Sisteme de adresare publica si alarma vocala Bosch
7 produse

Sistemele adresare publica si alarme vocale Bosch cuprinde gama de produse: sistemele analogice de adresare publica Praesideo, Plena MATRIX si Plena Easy Line, sistemul digital Plena VAS si difuzoare Bosch.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conferinta DCN Multimedia Sistem de conferinta DCN Next Generation Sistem de conferinta wireless DICENTIS Sistem digital de discutie CCS 1000 D
 
Sisteme de conferinta si traducere simultana Bosch
5 produse

Sistemele de sonorizare Bosch sunt alegerea pentru aplicatiile complexe de adresare publica si evacuare vocala de urgenta.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Software de integrare de securitate Bosch - Building Integration Systems (BIS)
 
Software de integrare de securitate Bosch - Building Integration Systems (BIS)

Structura modulara faciliteaza posibilitatea construirii solutiei de securitate pentru indeplinirea cerintelor clientului. Posibilitatile de upgrade de la versiunile anterioare inseamna protectia pe termen lung a investitiei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...