Chorus Research Engineering Distribution Srl

Chorus Research Engineering Distribution Srl

Corp de iluminat Trilux twenty3 2310 LED cu protectie la apa Corp de iluminat Trilux twenty3 2325 LED Corp de iluminat Trilux twenty3 2340 LED Corp de iluminat Trilux twenty3 2315 LED cu protectie la apa
 
Corpuri de iluminat Trilux twenty3 cu LED
11 produse

Sunt disponibile stocuri variate din fiecare tip de produs: proiectoare asimetrice 10klm si 20klm; panou DALI UGR<19; aplice cu si fara senzor; downlight IP44; highbay 10000lm, 20000lm, 30000lm. Tehnologia multilumen reprezinta un avantaj. Garantie 5 ani.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corpuri de iluminat liniare, cilindrice TRILUX TUGRA
 
Corpuri de iluminat liniare, cilindrice TRILUX TUGRA cu LED

Datorita unui concept de lungime extrem de flexibil, TRILUX TUGRA se adapteaza perfect oricarei dimensiuni a incaperii, fie ca un singur corp de iluminat, fie ca linie luminoasa. Pot fi selectate sapte dimensiuni diferite de module in trepte de 300 mm si pot fi combinate liber, incepand cu varianta compacta de 300 mm pana la cel mai mare modul de 2100 mm. Toate dimensiunile modulelor sunt disponibile optional ca corp de iluminat sau ca piesa de golire, ideale pentru linii de lumina configurate cu precizie. Datorita conceptului de lungime inteligenta, renovarile 1:1 pot fi implementate deosebit de usor cu TUGRA. Corpul de iluminat are, de asemenea, un canal de montare fara sudura pentru clemele de retinere, astfel incat sa poata fi utilizate punctele de montare disponibile. Acest lucru este ideal pentru „planificarea mare”: cu varianta de 2100 mm, chiar si proiectele extinse pot fi implementate rapid. Capac de capat IP66 reproiectat, astfel ramane etans. Datorita combinatiei dintre plastic conventional si material termoplastic pentru capacele de capat, TUGRA obtine deja protectie IP66 in versiunea sa standard. Foarte practic: capacul de capat are cinci optiuni de alimentare diferite, de exemplu pe partea frontala si laterala, si realizeaza etansarea necesara chiar si fara un manson traditional. Acest lucru simplifica si accelereaza instalarea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...