Avantajele multiple ale centralelor de tratare aer Dan-Poltherm

Capacitate de recuperare a caldurii de peste 90%

Centralele de tratare aer sunt tehnologii moderne care tin sub control umiditatea, dar nu numai, dintr-un spatiu precum piscina, birou, spatiu comercial si alte tipuri de incaperi cu destinatii diverse. O centrala de tratare a aerului mentine parametrii interni in conformitate cu standardele de confort si siguranta pentru utilizatori si bunurile aflate in incinta.

Dan-Poltherm este un producator inovator din Polonia care a lansat pe piata centrale de tratare a aerului cu multiple beneficii. Principalul avantaj al acestora este faptul ca au o capacitate de recuperare a caldurii de peste 90%. Prin urmare, utilizarea centralelor Dan-Poltherm este economica, cu o eficienta energetica foarte mare.

Un alt avantaj major al centralelor de tratare aer produse in Polonia este faptul ca ele sunt modulare si pot fi adaptate oricarui tip de proiect sau spatiu.

Instalarea se face rapid si extrem de usor, datorita panourilor de inspectie care fac de asemenea facila interventia in caz de service.

Nu in ultimul rand, centralele de tratare a aerului Dan-Poltherm sunt all inclusive, adica reprezinta solutii care integreaza o paleta vasta de atributii. Sunt dotate cu ventilatoare EC cu reglaj pentru debitul de aer, incalzitor electric incorporat si filtre cu o eficienta ridicata (tip Mini-Pleat).

Avantajele multiple ale centralelor de tratare aer Dan-Poltherm
Avantajele multiple ale centralelor de tratare aer Dan-Poltherm

Centrale de tratare a aerului Dan-Poltherm pentru piscine

Prevazute cu un echipament complet de tratare a aerului, centralele Dan-Poltherm pentru piscine au capacitatea de a ventila aerul, de a-l incalzi si de a-l dezumidifica, iar in sezonul cald, atunci cand este necesar, pot raci periodic aerul in incaperile expuse la lumina solara puternica.

Pentru ca sunt destinate spatiilor cu umiditate crescuta, elementele din care sunt realizate sistemele sunt produse din materiale rezistente la coroziune.

Cu diverse destinatii si capacitati, centralele Dan-Poltherm sunt usor de adaptat si de utilizat in spatiul in care ai nevoie. Apeleaza cu incredere la specialistii Soldec pentru a te ghida in alegerea celui mai bun echipament pentru proiectul tau.
Soldec este unic distribuitor in Romania al centralelor Dan-Poltherm. Prezenta pe piata de peste 15 ani, compania Soldec este una dintre primele firme romanesti specializate in echipamente de tratare a aerului, cu o echipa de ingineri calificati si pregatiti sa iti ofere consultanta si indrumarile de care ai nevoie.​

Produse mentionate in articol
Centrale de tratare aer Dan Poltherm
 
Centrale de tratare aer pentru piscine Dan-Poltherm

Sarcina principala a unui sistem de ventilatie pentru piscine este de a mentine parametrii interni de aer in conformitate. De a asigura confortul persoanelor, cat si protectia incaperii impotriva efectelor negative ale umezelii. Unitatile compacte de tratare a aerului pentru salile de piscina interioare de la Dan-Poltherm sunt cea mai buna solutie, oferind nu numai recuperare ridicata a caldurii, ci si utilizarea unei tehnologii de control extrem de avansate. Unitatile de tratare a aerului Dan-Poltherm sunt echipate cu schimbatoare de caldura extrem de eficiente, contracurente, cu certificat Eurovent. Acestea asigura recuperarea caldurii pana la 98%. Schimbatoarele de caldura sunt complet rezistente la mediul agresiv al piscinei (clor, sare).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Studiu de caz Soldec: Complexul balnear Ocna Mures
Studiu de caz Soldec: Complexul balnear Ocna Mures
Nimic la vedere pentru o arhitectura curata, datorita centralelor de tratare a aerului Dan-Poltherm
Studiu de caz Soldec: Complexul balnear Ocna Mures
Categorii
Echipamente pentru piscina
Echipamente pentru piscina
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Incalzire pentru hale
Incalzire pentru hale
Schimbator de caldura
Schimbator de caldura
Bazin de inot, piscina, wellness
Bazin de inot, piscina, wellness
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...