Din 1992 pana in prezent, Mapelastic a fost folosit la impermeabilizarea si protejarea a peste 300 de milioane de m2 de suprafete din intreaga lume
Din 1992 pana in prezent, Mapelastic a fost folosit la impermeabilizarea si protejarea a peste 300 de milioane de m2 de suprafete din intreaga lume, dovedindu-se un succes pe termen lung atat datorita usurintei de aplicare, cat si a garantiei oferite de sistem.
• Se utilizeaza la hidroizolarea si protejarea impotriva infiltratiilor de apa a structurilor din beton, tencuielilor si sapelor pe baza de ciment: terase si balcoane, bai, piscine, poduri si viaducte, baraje, structuri subterane, rezervoare si bazine de apa.
Datorita continutului ridicat de rasini sintetice, precum si a calitatii acestora, stratul intarit de Mapelastic prezinta o aderenta excelenta pe toate suprafetele suport si rezistenta ridicata la efectul nociv al razelor UV, garanteaza o durata lunga de viata in exercitiu a suprafetelor protejate si impermeabilizate cu Mapelastic, chiar daca acestea sunt localizate in zone cu conditii de clima vitrege, in zone de coasta cu un continut ridicat de saruri in atmosfera sau in zone industriale unde in special aerul este poluat.
• Ramane constant flexibil in orice conditii atmosferice, chiar si la temperaturi foarte joase de -20°C;
• Ofera o protectie de peste 50 de ani in protejarea suprafetelor din beton de actiunea CO2 (carbonatare);
• Un strat de 2,5 mm de Mapelastic reprezinta echivalentul a 30 mm de beton impotriva actiunii agresive a clorurilor;
• Respinge actiunea clorurilor si sulfatilor, prezenti in apa de mare;
• Protejeaza impotriva atacului chimic al sarurilor pe baza de clorura de sodiu sau calciu folosite pentru dezghet, ce cauzeaza imbatranirea prematura a betonului constructiilor.
In jurul lumii cu Mapelastic Peste 300 de milioane de m2 de suprafete hidroizolate din Malaezia pana in Romania. Utilizat de peste 20 ani in impermeabilizarea suprafetelor din beton, balcoane, terase, bai si piscine, sunt prezentate in continuare cele mai importante lucrari, selectate dintre miile de proiecte ce au fost realizate din 1992 pana in prezent.
|