Panourile Heraklith® - O solutie eficienta pentru izolarea fonica

Panourile Heraklith® - O solutie eficienta pentru izolarea fonica

Solutia pentru a elimina o sursa importanta de stres si pentru a diminua semnificativ distragerile cauzate de zgomot

Numeroase studii au aratat ca majoritatea oamenilor lucreaza mai productiv intr-un mediu fara zgomot. Zgomotul excesiv, indiferent daca biroul de lucru se afla acasa sau intr-o cladire de birouri, poate reduce semnificativ capacitatea de concentrare. Intr-unul dintre studii s-a constatat ca productivitatea scade cu pana la 66% prin simplul fapt ca auzi pe cineva vorbind in timp ce citesti sau scrii.

Chiar si lucrul de acasa se poate desfasura in conditii de zgomot, in lipsa unei izolari eficiente a camerei de lucru. Poti fi usor distras de zgomotul vecinilor, trafic, alte persoane din casa sau apartament, televizoare ori alte dispozitive zgomotoase.

Nu numai productivitatea are de suferit. Impactul zgomotului asupra bunastarii si sanatatii a fost, de asemenea, documentat pe scara larga. Zgomotul extern cauzeaza stres, iritare si poate conduce chiar la probleme cardiovasculare.

Solutia pentru a elimina o sursa importanta de stres si pentru a diminua semnificativ distragerile cauzate de zgomot este imbunatatirea izolatiei fonice.

Placile din fibre de lemn Heraklith® sunt ideale pentru a rezolva problema zgomotului din incaperi. Placile au si proprietati termice, pe langa cele de reducere a sunetului. Structura din fibre de lemn a placilor Heraklith® ajuta la absorbtia eficienta a sunetului, acestea fiind o alegere perfecta pentru modernizarea spatiului de lucru.

Panourile Heraklith® pot fi fixate rapid si usor, folosind diverse metode de montare, iar disponibilitatea lor intr-o gama de finisaje interesante si colorate le ofera un plus de atractivitate pentru orice interior. In plus, sunt si rezistente la foc.

Heraklith® si Knauf Insulation ofera o gama completa pentru orice lucrare de izolatie. Placile Heraklith® se pot utiliza alaturi de alte solutii Knauf Insulation atat pentru medii de birou, cat si pentru acasa:

  • Sisteme de izolare a peretilor exteriori, pe care placile Heraklith® pot fi fixate cu usurinta si finisate dupa preferinte
  • Sisteme de izolare cu vata minerala de diverse densitati si grosimi
  • Sisteme de izolare a fatadelor ventilate, combinate cu vata minerala. Acestea sunt cautate deoarece ofera o gama larga de optiuni estetice.

Placile izolatoare versatile Heraklith® protejeaza si decoreaza spatiul in acelasi timp. Placile din fibre de lemn cu multiple multifunctionalitati sunt alegerea perfecta pentru camere de birou, mansarde, pereti de compartimentare, garaje, plafoane, pereti exteriori.

Calculator nivel de eficienta energetica KICalculator

Produse mentionate in articol
Placi compozite monostrat Heraklith A2-C Placi compozite incombustibile Tektalan A2-037/2
 
Placi din fibre de lemn Knauf Insulation
2 produse

Placi compozite monostrat si triplustrat pentru plafoane si intradosuri Heraklith.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Instrumentul care masoara rapid consumul anual de energie al casei tale
Knauf Insulation a dezvoltat calculatorul KICalculator
Categorii
Izolatie acustica
Izolatie acustica
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...