POWER FLEX – Solutie pentru iluminat stadioane, terenuri si sali de sport

POWER FLEX – Solutie pentru iluminat stadioane, terenuri si sali de sport

Un rol foarte important in constructia terenurilor si salilor de sport  o reprezinta instalatia de nocturna – instalatia de iluminat.

Instalarea unei nocturne, a unui sistem de iluminat pe terenul sportiv, ofera o multime de beneficii utilizatorilor, incluzand siguranta sportivilor, posibilitatea unui program flexibil pentru joc sau imbunatatirea experientei sportive pentru ca  prelungesc timpul de joc.

In realizarea nocturnelor pentru terenuri sportive se folosesc: stalpi de iluminat  nocturna (inaltime 10-14 m chiar de 2-30 m). Numarul de reflectoare necesar pentru instalatiile de nocturna se personalizeaza in functie de suprafata fiecarui teren sportiv.

Produsul POWER-FLEX LED marca ELBA  este destinat iluminatului general de interior si exterior pentru spatii largi cu inaltimi mari.

Prin constructia sa produsul permite orientarea cu ± 20° a modulelor optice, acest lucru dandu-i flexibilitatea de a putea fi utilizat atat pentru obtinerea unui iluminat concentrat pentru zone de lucru cat si pentru obtinerea unui iluminat performant cu o distributie larga. LED-uri de putere mare, cu temperatura de culoare alb-rece (cool-white) 5700K, CRI≥70, cu o durata lunga de viata L70B50, peste 50.000 ore la Ta=25ºC, ce asigura o distributie luminoasa larga si un consum redus de energie electrica.

  • Proiectorul are o constructie simpla, robusta, fiind usor de montat si intretinut;
  • Corp din profil de aluminiu;
  • Rama metalica este realizata din tabla de otel, in constructie sudata, vopsita cu pulbere epoxipoliesterica si brat de fixare indexabil din 10 in 10°;
  • Sistem optic realizat din module LED etanse, cu indexare 10°, 20°, cu optica dedicata la alegere: 60°(larga), 101°(extra larga – extra - wide), 36°x101°(intre rafturi), tip proiector 21°, 31°;
  • Produsul are un sistem de management termic, format dintr-un radiator pasiv din profil de aluminiu, pentru a asigura durata lunga de viata
  • Conectori rapizi cu grad de protectie IP68
  • Aparataj (driver electronic) inclus in produs si executat in conformitate cu normativele specifice, montat pe carcasa sau cadru metalic, etans cu grad de protectie IP67, cu functie active PFC. Protectie a driver-ului in conditiile: supratensiune, scurt circuit, supraincalzire (Output over voltage, Short circuit, Over Temperature)
  • Driver cu reglaj de flux (dimming) protocol 1-10 V la variantele DIM 1-10 V
  • Protectie contra descarcarilor atmosferice: SurgeProtection: 4kV line-line, 6kV line-earth.

La cerere se poate monta suspendat cu cablu de otel gripple, montaj pe stalp/teava Ø60÷Ø76mm cu suport de fixare. Produsul se poate echipa cu driver dimmabil protocol DALI, cu senzor de prezenta cu infrarosu (PIR sensor) pentru varianta de produs echipata cu driver DALI; cu senzor de miscare pentru varianta de produs echipata cu driver DALI; cu senzor de proximitate (DALI PROXIMITY SENSOR) – modul compact de control cu senzor de lumina ambientala si senzor de miscare pentru 10 produse. Necesita conectare separata. Senzorul se monteaza in afara produsului. Inaltime de montare: max.16 m, doar pentru varianta de produs echipata cu driver DALI.

Produse mentionate in articol
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED
 
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED

POWER-FLEX LED este destinat iluminatului general de interior si exterior pentru spatii largi cu inaltimi mari (10-14 m) si foarte mari (20-30 m). Prin constructia sa, produsul permite orientarea cu ±20° a modulelor optice, acest lucru dandu-i flexibilitatea de a putea fi utilizat atat pentru obtinerea unui iluminat concentrat pentru zone de lucru cat si pentru obtinerea unui iluminat performant cu o distributie larga pentru spatii logistice cu rafturi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED
Noul corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED
Un produs versatil si robust, aplicabil pentru spatii industriale cu cerinte complexe
Noul corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED
Categorii
Iluminat public
Iluminat public
Iluminat de exterior pentru cladire, alee
Iluminat de exterior pentru cladire, alee
Corp de iluminat pentru exterior
Corp de iluminat pentru exterior
Corp de iluminat industrial
Corp de iluminat industrial
Tehnologie de iluminare
Tehnologie de iluminare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...