Echipamente Hunnebeck pentru executia unor ansambluri rezidentiale si complexuri de birouri

Aplicatiile celor mai solicitate echipamente Hunnebeck

Segmentele constructiilor rezidentiale si nerezidentiale au inregistrat cresteri semnificative pe durata primei jumatati a anului in curs, estimate la 10%, respectiv 16% comparativ cu primul semestru din 2014. Atat in capitala, cat si in orasele mari ale tarii s-au executat lucrari de constructie a unor ansambluri rezidentiale, mall-uri, centre de agrement, parcari, corpuri de institutii scolare si chiar fabrici.
Hunnebeck Romania a fost aleasa sa livreze echipamente si solutii pentru unele dintre cele mai importante proiecte rezidentiale si comerciale la care s-a lucrat anul acesta pe santiere din intreaga tara, dintre care amintim complexul de birouri "Hermes Business Campus", complexul rezidential "Orizont" Buzau, ansamblul rezidential "Avangarden" din Brasov, fabrica de biscuiti ETI din Craiova, centre de agrement in Poiana Brasov si Comanesti, imobile de locuinte in Bucuresti, Constanta, Iasi etc.
Echipamentele Hunnebeck care s-au bucurat de o popularitate deosebita in cadrul acestor proiecte sunt RASTO si TOPFLEX, urmate indeaproape de MANTO, TOPEC si ID 15. Astfel, datorita fiabilitatii lor si avand in vedere ca pot fi utilizate pe santier si fara ajutorul macaralei, cofrajele RASTO au fost solicitate pe numeroase santiere si cu ajutorul lor au fost cofrate fundatii, nivele de parter, stalpi in cadrul proiectelor mentionate.
Sistemul TOPLFLEX a fost ales pentru cofrarea planseelor pe numeroase dintre santierele unde am colaborat, datorita rentabilitatii si flexibilitatii sale (Centrul de agrement din Poiana Brasov, fabrica de subansamble auto Campia Turzii etc.). In mod uzual, TOPFLEX se utilizeaza cu popi de otel, dar acolo unde inaltimile nu au permis utilizarea acestora, ca in cazul centrului de afaceri si servicii medicale de pe Strada Cosminului din Bucuresti, a fost necesar sa se monteze turnuri de esafodaj ID 15. Pe acest santier, placa peste subsol avea un gol, asa incat inaltimea era prea mare (de doua niveluri) pentru a sustine cu popi grinzile de lemn H20 peste care a fost cofrata placa peste parter.
TOPEC a fost solicitat pe santiere mari (de ex.: "Hermes Business Campus" sau Parcarea din Poaina Brasov) pentru siguranta oferita in desfasurarea muncii, deoarece se manevreaza ergonomic si usor si pentru ca asigura o calitate deosebita elementului final de constructie.

Pe santierele unor proiecte rezidentiale si civile din tara noastra, in acest an, nu a lipsit nici turnul de scara Bosta 70, care a permis accesul muncitorilor la inaltime (livrat, de exemplu, pe santierul imobilului de pe Str. Vasile Alecsandri din Bucuresti), si nici sistemul lateral de protectie PROTECTO, pentru asigurarea sigurantei muncii.

Lucrarile derulate pe durata primului semestru al anului in curs au insemnat pentru Hunnebeck ocazii de a dovedi inca o data ca dispune de o gama de echipamente standard eficiente, adaptabile la o multitudine de cerinte de executie a diverselor tipuri de cladiri.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Hunnebeck, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Cofraj pentru placi si plansee Topflex
 
Cofraj pentru placi si plansee Topflex

Topflex® este un sistem de cofrare pentru plansee eficient si frecvent solicitat de clienti, care se preteaza pentru orice tip de placa/planseu - indiferent de forma planului de baza, dimensiune si grosime. Sistemul, versatil, se bazeaza pe grinzi de lemn H20. Este adecvat inclusiv pentru latimi ale incaperilor mai mici de 2,65 m, grosimi ale placii de peste 30 cm si inaltimi de peste 4,5 m.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Turnuri de sprijin ID 15
 
Turnuri de sprijin ID 15

La nivel mondial, ID 15 a devenit unul dintre cele mai performante sisteme de turnuri de sprijin executate din cadre din otel. In ciuda dimensiunilor lui reduse, el este capabil sa preia fara probleme eforturi maxime – atat pe cele provenite din directia verticala, cat si pe cele din directia orizontala, prin intermediul pieselor de legatura cu care este prevazut constructiv, transmitandu-le apoi direct in pamant. Intregul sistem este alcatuit din numai cinci elemente componente, prin asamblarea carora se pot construi turnuri de sprijin ID 15 de mare capacitate portanta si pentru orice inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Schele de fatada Bosta 70
 
Schele de fatada Bosta 70

Fie ca trebuie sa tencuiti constructii noi sau vechi, sa executati acoperisuri sau pereti, sa zugraviti sau sa placati pereti, deci sa executati o gama larga de lucrari de interior sau exterior - cu schela noastra BOSTA 70 pentru fatade, veti fi intotdeauna bine echipati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj pentru placi si plansee Topec
 
Cofraj pentru placi si plansee Topec

Cu ajutorul sistemului TOPEC® de la Hünnebeck, cofrarea si decofrarea placilor se face rapid si la preturi de manopera semnificativ mai mici decat in cazul sistemelor conventionale. Acest lucru se datoreaza simplitatii sistemului TOPEC, care este alcatuit doar din doua elemente de baza – panouri de cofraj si popi de sprijin. Panourile TOPEC de pana la 1.8 x 1.8 m pot fi asamblate si dezasamblate cu usurinta de catre doua persoane ce lucreaza la sol, in trei pasi: se agata, se ridica si se sprijina. Decofrarea se face aplicand aceeasi procedura, insa in sens invers.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Rasto - Takko
 
Cofraj Rasto - Takko

Sistemul Rasto-Takko, versatil, ofera cele mai bune premise pentru a executa constructii de dimensiuni mai mici sau medii, cu un randament ridicat si cu eficienta economica maxima. Este utilizat mai ales pentru executarea constructiilor rezidentiale. Toate panourile de cofraj apartinand acestui sistem au greutate redusa si sunt usor manevrabile, astfel incat ele pot fi montate si transportate fara mare dificultate de numai doi muncitori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mese de cofrare H 20
 
Mese de cofrare H 20

Constructiile sau elementele de constructii cu sectiuni plane neuniforme si cu inaltimi diferite ale etajelor, tot mai des intalnite la cladirile industriale, administrative sau cladirile de locuit cu dimensiuni mari sunt adesea greu de cofrat. In aceste cazuri, solutia optima pentru executarea planseelor o ofera mesele de cofrare H 20, acestea fiind rezistente mai ales la eforturi si solicitari permanente.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de siguranta Protecto
 
Sistem de siguranta Protecto

Siguranta impotriva caderii si / sau a prabusirii muncitorilor nu poate fi compromisa - prin utilizarea sistemului Protecto nu va asumati nici un fel de riscuri. Caci Protecto este un sistem de protectie in care este inglobata experienta celor de la Hünnebeck de-a lungul deceniilor si intreaga tehnologie Know-How de care dispune la ora actuala unul dintre cei mai renumiti ofertanti de cofraje si schele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Manto
 
Cofraj Manto

Manto este unul dintre cele mai des utilizate sisteme de cofraje, destinat executarii constructiilor de infrastructura si din domeniul civil si rezidential. O caracteristica Manto iesita din comun, este marea diversitate a gamei dimensionale a panourilor de cofraj. Astfel, panourile de cofraj Manto pot fi montate pe suprafete mici, medii sau mari sau pot fi combinate intre ele, fiind posibila montarea lor pe directie orizontala si / sau verticala, transpuse lateral sau pe inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Plasa de protectie, perdea si folie de protectie si de acoperire
Plasa de protectie, perdea si folie de protectie si de acoperire
Esafodaj si schela de protectie
Esafodaj si schela de protectie
Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...