Materiale din fibrociment Equitone la o casa pasiva din Lauschka, Germania

Fatada Equitone [tectiva] si acoperis Equitone [textura]

Situata intr-o zona rurala din jurul Leipzigului, aceasta locuinta unifamiliala se ridica in cadrul unui mic domeniu din Lauschka. Constructia proiectata de arhitectii 180 grad Architekten se ridica pe trei niveluri si a fost amplasata pe partea de est a pantei unui deal; in aceasta parte se afla scara
exterioara ce face legatura cu etajul, dar si cu intrarea in garaj. Camerele de zi ocupa nivelul superior care se deschide catre o curte interioara, dar si catre sud, printr-o terasa primitoare cu piscina si gradina. Ultimul nivel este ocupat de dormitoare proiectate intr-un stil care le confera intimitate.

Un acoperis negru cu panta dubla, realizat din materialul Equitone [textura], acopera ansamblul.

Aceasta casa pasiva si compacta este o constructie masiva, acoperita in intregime de paneluri din fibrociment de mari dimensiuni. In acest scop au fost utilizate materialele Equitone [tectiva].

Panelurile de un alb imaculat din curtea interioara sporesc reflexia luminii, in timp ce panelurile mari din fibrociment negru ale acoperisului accentueaza constrastul si transmit impresia de material omogen. Panelurile negre ascund hidroizolatia si sistemul de drenaj.

Instalatia solara si ferestrele de mansarda sunt aliniate cu acoperisul. Usa garajului, acoperita, la randul sau, cu paneluri din fibrociment Equitone este dovada unui finisaj atent.

Realizata cu minutiozitate, aceasta cladire de un colorit discret se detaseaza net in contextul in care este amplasata.
Foto: Conné van d‘Grachten


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre materialele pentru fatada ventilata si acoperis Equitone [tectiva] si [textura], faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Creaton South-East Europe - Divizia Equitone, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Materiale pentru fatada ventilata Equitone - [tectiva]
 
Materiale pentru fatada ventilata Equitone

Materialele pentru fatade ventilate Equitone ofera o flexibilitate de neegalat in materie de design. Fibrocimentul are o culoare autentica, aceeasi in toata masa sa, ceea ce inseamna ca suprafata arata textura si culoarea intrinseca a materialului eternit din interior. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, aceste materiale de culoarea miezului de fibrociment pot fi transformate in detalii clare, monolitice de fatada.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Invelitoare din ardezie sau fibrociment pentru fatada si acoperis
Invelitoare din ardezie sau fibrociment pentru fatada si acoperis
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...