Uponor Romania Srl

Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare

Sisteme pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Uponor Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Uni Pipe PLUS - Prima teava multistrat fara sudura din lume. Uni Pipe PLUS este prima teava multistrat compozit din lume fara sudura. Aceasta are un strat inovator aluminiu extrudat. Acest lucru previne patrunderea oxigenului si compenseaza fortele restaurarea si extinderea liniar cauzate de schimbarile de temperatura. Raza de indoire a tevii Uni Pipe PLUS este cu pana la 40% mai mica comparativ cu tevile multistrat curente. Astfel, se reduce atat timpul de montaj cat si numarul de fitinguri folosite. Uni Pipe PLUS combina avantajele tevilor de metal si plastic. Beneficii: Nivel ridicat de siguranta; Economie de materiale si reducerea costurilor; Compatibil cu toate fitingurile de la Uponor; Flexibilitate sporita cu pana la 40% si raza mica de indoire.

Documente

Alte produse ale companiei
Incalzire industriala prin pardoseala Uponor Magna
 
Incalzire industriala prin pardoseala Uponor Magna

Incalzire industriala prin pardoseala Uponor Magna este un sistem de incalzire cu temperatura redusa a agentului de incalzire, destinata special pentru spatii indistriale. Sistemul este montat direct in stratul de beton al pardoselii. Sistemul de incalzire se poate monta direct pe plasa de armare a betonului. Agentul termic poate fi preparat cu un cazan de orice tip, cu aplicatie pentru cladiri. Timp scurt de amortizare a investitiei; libertate in folosirea spatiului, fara restrictii; temperatura uniforma a spatiului; viteze scazute de circulatie a aerului; fara circulatie a prafului, stimuleaza mediul de lucru; fara costuri de intretinere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme descentralizate pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda Uponor Combi Port si Aqua Port
 
Sisteme descentralizate Uponor Combi Port si Aqua Port pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda

Uponor Combi Port si Aqua Port, sisteme pentru distributia de caldura si pentru prepararea apei calde menajere de la Uponor pentru cladiri eficiente energetic. Economii de energie de 58% in tevi de distributie prin sistemul descentralizat de alimentare cu caldura. Pana la 80% economii de energie in proiectele de renovare. Costuri de investitie mai mici fata de sistemele conventionale si costuri de operare semnificativ mai mici. Prepararea apei calde menajere sigure si igienice pentru a evita legionela.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Distribuitoare de incalzire prin pardoseala Uponor
 
Distribuitoare de incalzire prin pardoseala Uponor

Uponor ofera o varietate de distribuitoare, de la cele modulare din PPSU la distribuitoarele din otel inoxidabil. Toate elementele sunt compatibile si se potrivesc cu celalalte accesorii. Acestea includ si o gama completa de unitati de control utilizate pentru reglarea temperaturii agentului de incalzire utilizat la sistemul de incalzire prin pardoseala.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Incalzire industriala prin pardoseala Uponor Magna Sistem pentru degivrare Uponor Meltaway Sistem Uponor de incalzire si racire prin pardoseala pentru facilitati sportive
 
Aplicatii speciale destinate sistemelor de incalzire si racire Uponor
3 produse

Sistemele standardizate de incalzire si racire isi ating propriile limite in cazul anumitor proiecte. Prin urmare, Uponor ofera solutii speciale, individuale, eficiente energetic pentru spatii industriale de mari dimensiuni, sali de sport si spatii de depozitare la rece. Acestea includ, de asemenea, solutii de incalzire, care fac ca zonele importante de trafic sa fie lipsite de gheata si zapada pe timpul iernii: de ex. intrari in parcarile auto sau zonele de vestibul din hoteluri, spitale sau magazine.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem Uponor de incalzire si racire prin pardoseala pentru facilitati sportive
 
Sisteme Uponor de incalzire si racire prin pardoseala pentru facilitati sportive

Uponor Sport este un sistem de incalzire si racire prin pardoseala pentru suprafete elastice. Aceste pardoseli constituie o conbinatie intre o structura usoara de lemn si un strat elastic din PVC sau linoleum.
Uponor Neva aduce avantajele unui sistem care permite practicarea jocurilor de fotbal, hochei, patinaj sau alte activitati de gen, indiferent de sezon. Acest lucru implica mentinerea terenului de fotbal verde tot anul si protectia la inghet a solului si a ierbii, sau mentinerea terenului de patinaj pe toata perioada de iarna.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Tub multistrat
Tub multistrat
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...