TECE GmbH Romania Srl

Produse si sisteme sanitare Tece

Confortul intalneste functia inovatoare. Cel mai recent produs al Tece, TECElux, combina cea mai moderna functionalitate cu estetica pura. Igiena suplimentara vine acum de la TECEone - progresul Tece in materie de bideu. Gama Tece de clapete de actionare pentru toalete, clapete de actionare pentru pisoare si module sanitare ofera, de asemenea, o mare diversitate in ceea ce priveste designul si confortul in exploatare.

Produse din aceasta familie

TECEone - vasul WC cu functie de bideu
 
TECEone - vasul WC cu functie de bideu

Igiena intima perfecta cu apa calda; nu exista rezervor de apa, conexiune electrica si cazan - doar apa calda proaspata; eleganta stilata cu doua selectoare rotative; igiena nu trebuie sa fie un lux; design atemporal si elegant; vas ceramic fara rama - rapid si usor de curatat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TECElux - terminal WC
 
TECElux - terminal WC

Terminalul WC este alcatuit dintr-un modul de WC TECElux, placa superioara de sticla prevazuta cu unitate de actionare si placa inferioara de sticla cu posibilitatea de a incastra diverse racorduri: la reteaua de energie electrica, alimentarea cu apa si scurgere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TECEbox - module pentru pereti din caramida
 
TECEbox - module pentru pereti din caramida

Gama TECEbox reprezinta rezervorul Tece pentru montaj incastrat in pereti din zidarie. Acesta este pre-asamblat din fabrica si se livreaza sigilat. Astfel, rezervorul trebuie doar sa fie deschis dupa montarea finisajului, la punerea in functiune. Prin urmare, un sigiliu neatins garanteaza integritatea si curatenia rezervorului. TECEbox este disponibil atat cu inaltimea standard de montaj, cat si cu o inaltime de montaj mai mica, de 820 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rezervor Tece
 
Rezervor Tece

Presiunea de curgere poate fi flexibil adaptata la orice toaleta, indiferent de vasul ceramic folosit. In cazul supapelor de spalare conventionale, presiunea de curgere poate fi doar redusa ulterior, nu si crescuta. Schimband inelul instalat standard in scaunul supapei, presiunea de curgere poate fi marita ulterior. Daca se ajunge la revarsare, poate fi, desigur, redusa. Cu un simplu glisor, instalatorul poate alege intre 4,5 / 6 / 7,5 si 9 litri pentru spalarea completa, in timp ce spalarea redusa ramane constanta la 3 litri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...