TECE GmbH Romania Srl

Cadre Tece pentru sustinerea obiectelor sanitare

Dovedit in practica. Cu TECEprofil, instalarea modulelor de structuri de pereti prefabricate se face acum chiar mai usor si mai flexibil. Modulele Tece de structuri pentru pereti prefabricate industrial TECEsystem lasa, de asemenea, o impresie buna. Doua dintre solutiile Tece pentru rentabilitate si aplicatie usor de utilizat.

Produse din aceasta familie

TECEprofil - module pentru structuri portante
 
TECEprofil - module pentru structuri portante

Montaj incastrat rapid cu doar trei componente. TECEprofil este un sistem de constructie complet pentru structuri portante constand dintr-un cadru de sprijin, module pentru instalatiile sanitare si panouri de finisaj. Gama clar structurata face procesul de comandare mai simplu si permite o depozitare usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TECEsystem - prefabricare industriala a peretilor sistemului
 
TECEsystem - prefabricare industriala a peretilor sistemului

Optimizarea proceselor de lucru cu prefabricarea industriala realizata de Tece. Gama larga de parti de constructie sunt reunite in fazele de constructie individuale atunci cand se proiecteaza, cand se construisc si cand se renoveaza spatiile destinate instalatiilor din diverse cladiri. Coordonarea proceselor de constructie in ceea ce priveste materialele de constructie, sistemele, standarde, timpii si preturile necesita mult timp. In plus, garantia si asigurarea raspunderii joaca un rol chiar mai important. Cu prefabricarea industriala a structurilor portante integrate cu sistemele de instalatii, Tece ajuta la construirea mai fiabila, mai eficienta si mai economica. Acest lucru se aplica la constructii rezidentiale (constructii existente sau noi), pentru hoteluri, camine, spitale si alte zone comerciale sau industriale.

Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...