Robert Bosch Srl

Sistem digital de adresare publica Plena MATRIX

Sistemul digital Plena MATRIX ofera un control flexibil pentru muzica de fundal, spectacole de auditii live. Cu Amp Link, intregul sistem este simplu si rapid de instalat.

Documente

Alte produse ale companiei
APE/CCTV software pentru controlul accesului Controller modular de access AMC2 Centrale de control al accesului Bosch seria B si G
 
Sisteme de control al accesului Bosch
3 produse

Software pentru controlul accesului, controllere, extensii si centrale de control al accesului Bosch.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Boiler Bosch Storacell ST 120/160-2E
 
Boiler Bosch Storacell ST 120/160-2E

Design compact: boilerul pentru apa calda cu o capacitate de stocare de 120 sau 160 de litri, poate fi adaptat oricarui sistem de incalzire pe gaz. Modalitate de montare: acumulator pe plan vertical, posibilitate de instalare sub echipamentul de incalzire.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camere de supraveghere Bosch tip box Camere de supraveghere Bosch tip Dome Camere de supraveghere analogice Bosch pentru aplicatii speciale Camere de supraveghere Bosch IP HD PTZ
 
Sisteme de supraveghere video Bosch
7 produse

Sistemele de supraveghere video Bosch cuprind camere IP, camere analogice, encodere si decodere, inregistratoare video, software video, iluminatoare, monitoare, matrici video si tastaturi comanda si accesoriile aferente sistemelor.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de alarma antiefractie Bosch Ultima ICP-CC488
 
Sistem de alarma antiefractie Bosch Ultima ICP-CC488

Solution Ultima este conceput pentru a fi un sistem flexibil si fiabil, oferind o supraveghere electronica sofisticata pentru casa sau afacere. Pentru a opera acest sistem este nevoie doar de cateva atingeri de butoane. Indicatorii simpli permit aflaria in orice moment a statusului sistemului. Sistemul poate fi programat pentru a controla electricitatea, usile de la garaj sau incuietorile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
APE/CCTV software pentru controlul accesului
 
APE/CCTV software pentru controlul accesului

Acces Professional Edition indeplineste o gama larga de cerinte de securitate, si, in acelasi timp permite si integrarea de aplicatii de supraveghere video si de detectie efractie. Acces Professional Edition este un software usor de utilizat si scalabil pentru controlul accesului in cazul companiilor mici si mijlocii cu necesitati majore de securitate. Access Professional Edition utilizeaza o structura client/server, permitand accesul la server de la orice statie de lucru autorizata. Interfata intuitiva si functile inteligente permit utilizarea facila a sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de sonorizare
Sistem de sonorizare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...