Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA

Camere de refrigerare si sisteme de rafturi Viessmann

Raspunzand tuturor cerintelor gastronomiei, comertului si industriei alimentare, camerele frigorifice Viessmann conving printr-o tehnologie avansata, confort ridicat in exploatare, eficienta energetica si un inalt standard de igiena.

Camerele frigorifice de serie precum si cele construite personalizat, pentru care Viessmann foloseste exclusiv materiale de inalta calitate, functioneaza cu sisteme inovative in domeniul tehnicii frigului. Toate camerele de refrigerare si congelare Viessmann sunt prevazute cu un strat eficient de pulbere antimicrobiana absolut insesizabil si care redefineste standardul de igiena din sectorul tehnologiei de refrigerare.

Cu o tehnica de sistem perfect adaptata la agregatele frigorifice, camerele frigorifice Viessmann sunt proiectate sa acopere domenii de temperatura intre -50°C si +60°C. Ele impresioneaza prin acuratetea imbinarilor, stabilitatea exceptionala, greutatea redusa si usurinta deosebita cu care se monteaza. Durata de viata ridicata, fiabiltatea si robustetea, izolarea termica performanta cu spuma rigida de poliuretan (PUR) si consumul redus de energie vin sa completeze caracteristicile camerelor frigorifice Viessmann.

Fabricate din otel inoxidabil pardoselile camerelor frigorifice Viessmann indeplinesc cele mai exigente norme de igiena. Acestea sunt realizate cu imbinari de precizie, fara trepte sau rosturi si au o rezistenta mecanica deosebita, putand fi circulate, in functie de sarcina admisibila chiar si de utilaje cu roti mici. Suprafata antiderapanta ofera un plus de siguranta.
Printr-o multitudine de variante disponibile, usile camerelor de refrigerare si congelare se inchid ermetic direct pe pardoseala, sunt complet izolate cu spuma solida PUR si nu au in componenta elemente din lemn, nici in blatul usii si nici in rama.

Calitatea Viessmann nu este regasita doar in tehnologia moderna de refrigerare, ci si in gama variata de sisteme de rafturi. Rafturile uimitor de spatioase si versatile sunt alegerea perfecta pentru depozitarea optima a produselor. Impartite in 3 variante, rafturile cu cea mai buna protectie la coroziune sunt confectionate din otel inoxidabil, aluminiu sau otel si mase plastice.
Datorita materialelor de calitate superioara, robustele sisteme de rafturi din otel inoxidabil ofera o mare capacitate de portanta si sunt usor de curatat datorita suprafetei sale netede.

Calitatea sistemului de rafturi din structura usoara din aluminiu a fost dovedita mai ales pentru produsele reci uscate, care trebuie sa fie accesibile din toate partile. Conceput ca un sistem Plug-In, culisare-blocare, conexiunile dintre cadrul raftului si grinzile suport asigura siguranta in operare.

Robuste si stabile, rafturile din otel zincat si plastic ale mobilierului frigorific au o gama larga de utilizari ce vin sa completeze aceste sisteme de racire.

Datorita functionalitatii avansate, sistemele de racire Viessmann au devenit indispensabile in sectoarele de productie din industria alimentara, farmaceutica, in supermarketuri si retail, precum si in domeniul gastronomiei si al hotelurilor din intreaga lume.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre camerele de refrigerare si despre sistemele de rafturi Viessmann, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Camere de refrigerare Viessmann
 
Camere de refrigerare Viessmann

Create ca sa intruneasca standardele inalte cerute de retail, catering cat si de sectorul industrial, camerele de refrigerare si de congelare Viessmann conving prin tehnica inalta folosita, prin eficienta energetica, prin proprietatile igienice cat si prin inaltul confort de utilizare. Viessmann dezvoltand in acest domeniu camere frigorifice si congelare Tecto, sisteme optimizate (performate convingatoare), racire pe masura (tehnica de sistem perfecta), agregate pentru refrigerare si congelare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi Viessmann Rega
 
Sisteme de rafturi Viessmann Rega

Utilizare eficienta a spatiului, fiind o solutie perfecta din punct de vedere economic pentru cei ce trebuie sa depoziteze diverse produse. Impartite pe 3 variante (REGA Stabio, REGA Almo, REGA Ferro), rafturile Viessmann pot fi livrate din otel inoxidabil, aluminiu sau otel si mase plastice. De remarcat: la Viessmann se gasesc inclusiv sisteme cu rafturi retractabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Sisteme de refrigerare Viessmann pentru aplicatiile industriale
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Categorii
Vitrina frigorifica, tejghea alimente
Vitrina frigorifica, tejghea alimente
Sistem de rafturi
Sistem de rafturi
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Echipament comercial
Echipament comercial
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...