Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA

Sisteme de refrigerare Viessmann pentru aplicatiile industriale

Unul dintre lideri pe piata europeana in sisteme de refrigerare, Viessmann vine cu inovatii inteligente si revolutionare in bransa. Gama de produse pe care o ofera acopera aproape orice sector industrial sau comercial, de la productia alimentara si hoteliera pana la industria medicala si farmaceutica si chiar transporturi maritime.
Prin cele 11 reprezentante deschise, Viessmann asigura clientilor sai pe langa gama completa de produse, intretinere, service si suport tehnic de calitate. Toate produsele pot fi personalizate in functie de nevoile individuale ale clientilor creand astfel concepte unice de vanzare si noi optiuni de prezentare pe piata.

Pentru ca se adreseaza unor domenii precum industria alimentara si a gastronomiei, unde igiena joaca un rol esential, Viessmann a dezvoltat un strat unic de pulbere de protectie antimicrobiana (SilverProtect®), utilizata pentru prima data in regim standard pentru toate camerele frigorifice Viessmann, oferind in acest mod protectie pe termen lung impotriva micro-organismelor daunatoare.

Viessmann ofera clientilor sai mobilier de refrigerare, camere frigorifice, sisteme de rafturi, agregate de refrigerare si sisteme de comanda.

Mobilierul frigorific cuprinde mai multe tipuri de produse: vitrine frigorifice, vitrine de servire, vitrine de produse congelate, rafturi frigorifice verticale, insule de produse refrigerate, rafturi de tip container, frigidere pentru gastronomie, frigidere cu usi de sticla.

Aceste produse inovative de racire si refrigerare de inalta eficienta energetica, vin cu suprafete mari de prezentare ceea ce ofera o vizibilitate maxima a produselor (bauturi si alimente reci). Asigura o temperatura constanta, sunt usor de folosit si de intretinut si indeplinesc chiar si cele mai exigente cerinte ale marilor lanturi de magazine.

Viessmann vine cu solutii utile atat comerciantilor cu amanuntul cat si consumatorilor deopotriva. Mobilierul de refrigerare de la Viessmann este ideal pentru prezentarea produselor alimentare in mod atragator stimuland in acest fel vanzarile.

Frigiderele comerciale Viessmann vin sa completeze liniile restaurantelor si bucatariilor profesionale. Componentele de refrigerare de inalta calitate asigura o distributie echilibrata a temperaturii in interior, ceea ce face ca aceste produse sa constituie o garantie a prospetimii. Frigiderele comerciale Viessman sunt un accesoriu perfect pentru echipamente profesionale care impresioneaza prin versatilitatea lor ridicata de la congelare rapida pana la vitrine pentru panificatie.

Printre factorii de succes ai acestor sisteme se numara prezentarea si designul deosebit, reducerea costurilor pe ciclu de viata si remarcabila eficienta energetica.

In cadrul targului Intergastra Stuttgart 2016, asociatia patronala din industria gastronomica germana GGKA a acordat titlurile de "Superpartner 2016" furnizorilor de echipamente. Printre acestia, Viessmann se mentine in permanenta in Top 3 incepand din anul 2004, fiind leader in categoria "Echipamente de refrigerare".


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre mobilierul frigorific Viessmann, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Mobilier frigorific Viessmann
 
Mobilier frigorific Viessmann

Mobilier inovativ de racire si refrigerare: rafturi frigorifice verticale, vitrine frigorifice, vitrine de servire, vitrine de produse congelate, insule cu produse refrigerate si congelate, rafturi de tip container, frigidere pentru gastroomie si frigidere cu usi din sticla.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Camere de refrigerare si sisteme de rafturi Viessmann
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
Categorii
Vitrina frigorifica, tejghea alimente
Vitrina frigorifica, tejghea alimente
Sistem de rafturi
Sistem de rafturi
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Echipament comercial
Echipament comercial
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...