Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro

Noul portal Ceresit Pro

Un nou proiect online vine in sprijinul tau si al tuturor meseriasilor profesionisti din Romania. Lansat in acest an, Ceresit Pro are ca obiectiv sa devina principala retea dedicata profesionistilor din constructii si sa aduca laolalta o parte insemnata a celor care au un cuvant important de spus in acest domeniu.

Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro
Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro

Platforma isi va permite inregistrarea unui Profil Profesional de meserias, care va cuprinde o lista detaliata a lucrarilor tale, detalii despre compania ta, despre domeniile de expertiza, montarea gresiei si a faiantei, zidarie, termoizolatii, etc. De asemenea, iti poti adauga si datele de contact unde poti fi gasit de catre clienti. Este de asteptat ca, astfel, numarul tau de contracte si lucrari sa sporeasca semnificativ.

Pe platforma Ceresit Pro poti gasi si recomandari practice, sub forma de texte si filmulete, referitoare la aplicarea produselor si a sistemelor Ceresit, cum ar fi sfaturi legate de montarea gresiei si a faiantei, adezivi pentru termosisteme sau sfaturi despre montarea gresiei, faiantei, marmurii si a pietrei naturale pe suprafete dificile. Tot aici, vei putea afla si informatii despre cele mai noi produse si tehnologii de la Henkel.

Un alt avantaj de care poti beneficia este acela al accesarii unor cursuri online, care isi vor oferi ocazia de a-si extinde cunostintele in domenii precum montarea gresiei si a faiantei, hidroizolatii sau termoizolatii. In acelasi timp, vei avea si posibilitatea participarii la traininguri de produs sustinute de expertii din domeniul tehnic ai Henkel, in diferite locatii din tara.

Inregistreaza-te gratuit in programul Ceresit Pro si incepe acum o noua si productiva etapa din cariera ta de meserias profesionist!

Produse mentionate in articol
IN 126 Project - Glet pentru interior Thermo Universal - Mortar adeziv universal CD 24 - Material de reparatii a betonului pentru umplerea golurilor de pana la 5 mm CT 126 - Glet pentru interior pe baza de ipsos
 
Produse Ceresit
64 produse

Ceresit ofera o gama extrem de variata de solutii in constructii, de la sisteme de placari, sisteme de hidro- si termoizolatie, pana la sisteme de glet si sisteme de etansare. Marca Ceresit are o foarte buna reputatie in Romania.

64 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chit
Chit
Vopsea pentru fatada, vopsea pentru acoperis
Vopsea pentru fatada, vopsea pentru acoperis
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Adeziv universal, banda adeziva
Adeziv universal, banda adeziva
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...