Noul Catalog Elis Pavaje 2021-2022

Noul Catalog Elis Pavaje 2021-2022

Sfaturi utile de amenajare

Daca doresti sa creezi spatii frumoase in aer liber, daca ai in plan reproiectarea completa a curtii sau realizarea unor imbunatatiri mici si subtile, consulta noul Catalog Elis Pavaje 2021-2022 ca sursa de inspiratie.

Creeaza-ti propria curte de poveste!
Este firesc sa acorzi aceeasi importanta amenajarii exterioare ca arhitecturii casei sau amenajarii interioare. Iar alegerea pavajului si a celorlalte elemente de amenajare este cea mai importanta decizie, odata stabilita destinatia fiecarei zone. 

De ce? 
Simplu: pasesti mereu pe pavelele montate si le ai in permanenta in raza ta vizuala de la primul pas pe poarta casei. Reprezinta, putem spune, cartea de vizita a caminului tau.

Foloseste acest catalog ca sursa de inspiratie, ca pe un dictionar in imagini de tendinte in amenajari exterioare. Plecand de la propunerile noastre, indrazneste sa combini suprafete, culori, texturi care iti plac, pentru a obtine o amenajare care sa te reprezinte. Nu ai cum sa gresesti, totul e permis, daca tu alegi asa. Iar pavelele sunt versatile: pot fi cu usurinta scoase si inlocuite, pentru a configura un alt model.
Transformarea gradinii mult visate in realitate presupune implicare din partea ta in ceea ce priveste partea de design si functionalitate. 
Ne spui ce iti doresti, stabilim forme, texturi si culori, iar noi iti propunem solutii de amenajare fara limite, fie ca e vorba de elemente inspirate din natura, de combinatii de culori si forme sau constructii ingenioase. Iti suntem alaturi pe tot procesul de amenajare a spatiului dorit, oferind servicii complete, indiferent de complexitatea si rigurozitatea lucrarii. 
E recomandat sa iei in considerare etapele proiectului pentru a te asigura ca, in final, ajungi la rezultatul dorit: demolare, pregatirea terenului, asternerea stratului de balast si a patului de nisip, montajul pavajului si amenajarea peisagistica.
Cu cat planifici mai bine proiectul, cu atat vei fi mai linistit! 

Tine cont de cateva elemente care pot influenta amenajarea:

  • Vremea poate sa determine amanarea montajului.
  • Vara si toamna, montatorii sunt cel mai ocupati. Planifica montajul cu cateva luni in avans pentru a te asigura ca la momentul oportun vei avea cu cine sa realizezi amenajarea.
  • Da comanda de pavele si alte produse cu minim 3 saptamani in avans, pentru a te asigura ca vor fi disponibile cand ai nevoie.
  • Daca ai lucrari in curtea din spate, realizeaza-le inaintea celor din curtea din fata casei.
  • La finalizarea lucrarii, parcurge intreaga suprafata amenajata cu montatorul, pentru a te asigura ca totul este conform conditiilor contractate.
  • Gandeste pasii in avans. Daca ai o lucrare mare, ia in considerare etapele lucrarilor pe parte electrica, instalatii, drenaj si peisagistica.
Produse mentionate in articol
Piatra cubica andezit Elis Pavaje
 
Piatra cubica andezit Elis Pavaje

Pavelele din piatra andezit sunt produse versatile, realizate pe mai multe dimensiuni, care imbina durabilitatea pietrei naturale cu utilitatea pavelelor din beton. In afara de durabilitate, aceste produse sunt foarte estetice si necesita putin efort pentru intretinere. Andezitul Elis Pavaje este o roca naturala ce are o culoare ce variaza de la gri-verzui deschis si pana la negru.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Anima P3 Pavele si dale premium Antico D2 Pavele si dale premium Arcade Pavele si dale premium Conic Antico
 
Pavele si dale premium Elis Pavaje
20 produse

Recunoscute pentru calitatea lor impecabila, pavelele Elis Pavaje se disting prin rezistenta, finisaje atente, cromatica deosebita si forme interesante, care le confera un aspect estetic placut, dar si functionalitatea adaptata spatiilor. Sunt alegerea ideala pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tuburi de beton pentru canalizare Elis Pavaje Elemente de baza diametru 1000 mm Capac carosabil rectangular Elis Pavaje
 
Elemente de canalizare Elis Pavaje
3 produse

Tuburi, elemente pentru camine si infrastructura de transport.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Banca Resto Bloc de zid Premium Focar Quadra Jardiniera Combi
 
Produse pentru gradina Elis Pavaje
5 produse

Gardurile, zidurile de inaltime mica si medie, palisadele, treptele, jardinierele au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri la delimitarea proprietatilor sau ca elemente decorative in amenajarea spatiilor exterioare. Produsele ornamentale Elis Pavaje se realizeaza din beton vibropresat, beneficiind de aspectul deosebit al pietrei sparte sau uzate.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rigole Elis Pavaje Blocheti Elis Pavaje Borduri Elis Pavaje
 
Rigole, blocheti, borduri Elis Pavaje
3 produse

Rigole, blocheti si borduri atat rezidentiale, cat si carosabile Elis Pavaje.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Focar, cuptor si gratar pentru exterior
Focar, cuptor si gratar pentru exterior
Sistem de delimitare si anti-parcare
Sistem de delimitare si anti-parcare
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Conducta, element de protectie si localizare pentru retele de infrastructura
Conducta, element de protectie si localizare pentru retele de infrastructura
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...