Vimar

Sisteme de video-interfonie Vimar

Video-interfoane smart care ofera posibilitatea de a comunica cu lumea exterioara atat de acasa, cat si de la distanta, in siguranta totala.

Produse din aceasta familie

Sistem de video-interfonie smart Vimar Tab 5S Up
 
Sistem de video-interfonie smart Vimar Tab 5S Up

Vimar Tab 5S Up este un video-interfon smart, cu afisaj tactil de 5", echipat cu Wi-Fi integrat care permite gestionarea apelurilor prin intermediul aplicatiei Video Door. Vimar Tab 5S Up se integreaza usor, datorita capacului de sticla cu un finisaj alb stralucitor. Afisajul color asigura o imagine de inalta calitate (800×480 pixeli), in timp ce interfata grafica cu meniu inteligent este usor de utilizat. Ofera si o flexibilitate maxima de instalare datorita celor trei moduri alternative: pe perete, cu prize sau folosind o doza incastrata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem video-interfonie Vimar Elvox
 
Sistem de video-interfonie Vimar Elvox

Sistemul de video-interfonie Vimar Elvox vine in diferite dimensiuni si poate fi instalat in diferite moduri, dar toate au un lucru in comun: eleganta si rafinamentul designului in conformitate cu cele mai exigente asteptari arhitecturale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de video-interfonie smart Vimar Tab 7S Up
 
Sistem de video-interfonie smart Vimar Tab 7S Up

Pastrand din formele simple ale modelelor din seria Vimar Tab, noul Tab 7S Up ofera o imagine si mai clara a ceea ce se intampla in exterior, datorita monitorului tactil color de 7”, oferind sansa de a comunica de la distanta, in afara casei, in totala siguranta. Fata de functiile conventionale de video interfonie, dispozitivul are si Wi-Fi integrat pentru a permite gestionareai apelurilor prin intermediul aplicatiei Video Door restilizate. Proprietarii pot inceta sa isi faca griji ca nu sunt acasa la momentul potrivit: de fiecare data cand suna un vizitator la usa, apelul va fi redirectionat direct pe smartphone.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de interfonie Vimar Voxie
 
Sistem de interfonie Vimar Voxie

Linia de interfoane Vimar Voxie se combina perfect cu orice design interior. Formele simple si comenzile ergonomice sunt evidentiate de finisajul elegant alb mat. Este o gama dedicata celor care cauta un aspect impresionant, dar simplu in acelasi timp, si functionalitate completa. Disponibile atat in versiunea hands-free, cat si in versiunea handset, interfoanele Vimar Voxie sunt rapide si usor de programat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...