Pria Fire Safety of Buildings 2023

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Pria Fire Safety of Buildings 2023

Grand Hotel Bucuresti - Sala Rapsodia

Participa la editia a 10-a a conferintei PRIA Fire Safety of Buildings sa dezbatem impreuna despre cum putem aplica toate aceste shimbari si despre cum este mai bine sa le implementam in legislatia noastra, dar si sa descoperi care sunt cele mai bune materiale de constructii, sisteme si proiecte pentru siguranta la incendiu a cladirilor!

Singurul eveniment care aprofundeaza tematica sigurantei cladirilor la incediu in Romania, dar si eficienta energetica a cladirilor!
Singurul eveniment care cu dezbateri active si cu prezentari de legislatie, produse noi si networking activ!

Reprezinta reuniunea anuala a reprezentantilor din partea autoritatilor alaturi de experti in domeniul incendiilor, pompieri, asociatii si producatori materiale constructii, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producatorii de materiale, camere de comert si ambasade, ONG-uri si asociatii de proprietari, reprezentanti ai Parlamentului si Senatului, arhitecti, investitori, asiguratori, banci, avocati si reprezentanti ai mass-mediei.

Pe de alta parte, eficienta energetica a cladirilor devine o necesitate in Europa, pentru a reduce facturile la incalzire si racire a imobilelor, pentru confort si mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc incalzirea globala. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeana au nevoie de eficientizare energetica si trebuie luate masurile necesare pentru cresterea sigurantei la incendiu.
Expertii (inter)nationali prezinta cele mai recente evolutii si perspective ale cercetarilor recente in domeniul securitatii la incendiu si combaterii incendiilor.
Cabluri, materiale de constructii si finisaje rezistente la incendiu, produse de iluminat/Legislatie/Colaborarea dintre proiectanti si furnizorii de materiale.

AGENDA
09:30 - 10:00 Inregistrarea Participantilor si Welcome Coffee
10:00 - 12:30 Sesiune interactiva cum imbunatatim legislatia de siguranta la incendiu si eficienta energetica?
Care sunt noile trend-uri pe piata materialelor?
Legislatia actuala privind siguranta la incendiu in Romania. Cum poate fi imbunatatita?
Discutii impreuna cu reprezentanti ai Statului alaturi de asociatii, companii si societatea civila pentru a face aceste schimbari?
Normativul de siguranta la foc 118 - 1, 2 si 3 in 2022- cum arata acum?
• Importanta alegerii cablurilor rezistente la incendiu, a materialelor de constructii, a ferestrelor, materialelor termoizolante, a gips-cartonului si a altora? 
• Eficienta energetica a cladirilor – status Romania 2023 si anii urmatori. Cum pot ajuta companiile energetice? Dar Statul, in contextul cresterii pretului energiei? 
• Siguranta la foc a spitalelor, muzeelor, scolilor si cladirilor mari in general – studii de caz si solutiile constructorilor si ale companiilor cu materiale de constructii din Romania 
• Cum s-ar putea realiza cresterea sigurantei la incendiu in cladirile de birouri, parcurilor industriale, scolilor, lanturilor de magazine, depozitelor, institutiilor publice, muzeelor? 
• Cladirile nZEB in Romania 
• Materiale de constructii, materiale pentru fatade, sisteme, cabluri, alarme - cele mai noi tendinte! 
• Colaborarea dintre arhitecti, dezvoltatori, constructori, consultanti, proiectanti, asiguratori si furnizorii de materiale de constructii, cabluri si alte materiale in fata provocarilor privind siguranta la foc si eficienta energetica? 
• Rolul asiguratorilor, al automatizarilor si al materialelor pe care le folosim? 
• Importanta structurilor in contextul actual.
12:30 - 13:00 Q&A. Concluzii

Veti avea ocazia sa interactionati cu cei mai importanti lectori din domeniu dar si sa faceti schimb de opinii si experienta cu participantii preocupati de aceleasi subiecte ca si voi, de a afla cum pot va ajuta consultantii juridici, de a vedea care sunt opiniile asociatiilor si ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz si noutatile vor fi adevarate surse de invatare si dezvoltare pentru activitatea pe care o desfasurati.

Pria Fire Safety of Buildings 2023
Pria Fire Safety of Buildings 2023

Stabiliti contacte si incheiati parteneriate
Abordati subiectele pe care considerati ca este important sa le dezbateti si schimbam impreuna legislatia.
Va asociati cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din Romania, Republica Moldova si Bulgaria.
Lectorii si audienta interactiona si pot raspunde in timp real la intrebarile fiecaruia!

Parteneri principali: Prysmian Romania, Schrack Seconet, Rockwool, Knauf Insulation, OAR Romania, Romania Green Building Council, OAR Filiala Bucuresti, AIIRO, AICPS, PPTT și FPSC.

ibuild si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...